O nama

Makina Hangar

Makina Hangar očarat će vas živošću i ugodnim ambijentom, privući uvijek raspoloženim i pristupačnim osobljem te prisnom atmosferom koja će vas uvijek iznova motivirati da se vratite na mjesto zagarantirane zabave. Tijekom cijeloga dana imat ćete priliku uživati u potpunom doživljaju koji vam Makina Hangar pruža- od vrhunskih jutarnjih kava za ugodan početak dana, ukusnih dalmatinskih i lokalnih delicija koji se svakodnevno nude za doručak i ručak, do ludog provoda na after beach partijima uz raznovrsnu ponudu pića i muzike, kao i do tematskih večera uz miris roštilja i ponudu najkvalitetnijih morskih specijaliteta. No, priča tu ne staje.. uvjerite se sami i posjetite nas. Punog želuca i uz vrhunsku ponudu pića provod je zagarantiran! Vaš Makina Hangar tim!

Misija

Smješteni smo u gradu koji očarava svojom kulturom i tradicijom. Svojim gostima nastojimo pružiti trenutke opuštanja, druženja i raznih svečanosti te usluge hrane i pića na način da se nadmaše njihova očekivanja. Motivacijom naših zaposlenika potičemo kreativnost što rezultira kvalitetnom ponudom naših usluga. Zadovoljstvo zaposlenika, povjerenje naših gostiju, iskazano njihovim ponovnim dolaskom, naši su prioriteti.

Vizija

U našoj pivnici i restoranu slijedimo nove trendove svjetskog ugostiteljskog tržišta. Konstantnim novim ulaganjima želimo biti korak ispred domaće konkurencije. Težimo biti mjesto u kojem gosti uživaju u tradicionalnoj hrani pripremljenoj u skladu s najvišim higijenskim i uslužnim standardima, u atmosferi koja je istodobno opuštena, a profesionalna.

Ciljevi

• Pružiti posjetiteljima domaću atmosferu i široku ugostiteljsku ponudu temeljenu na kvaliteti i orginalnosti
• Pružiti gostima širok asortiman jela i pića
• Ponudom popratnih sadržaja svakom posjetitelju pružiti „doživljaj više“
• Izgraditi brend prepoznatljiv u zemlji i inozemstvu

Nazovite nas: 098 910 3190